Μεταφορές

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ σε όλη την ΑΘΗΝΑ

Μας εμπιστεύθηκαν

Μεταφορές σε όλη την Αθήνα

Η μεταφορική μας εταιρεία αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για κάθε μεταφορά μετακόμιση σπιτιού και γραφείου καθώς εκτελεί απλές μεταφορές εμπορευμάτων, μεταφορά οικοσκευής, μεταφορά γραφείων, εξειδικευμένες μεταφορές και Μονο-Μεταφορές. Το δίκτυο μας επεκτείνετε σχεδόν σε όλη την Αθήνα με προτεραιότητα τα Βόρεια Προάστια, το Χαλάνδρι και το κέντρο της Αθήνας.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΒΕΡΥΚΟΚΑΚΗΣ

Με εμπειρία σχεδόν 40 ετών στις Μεταφορές,  η μεταφορική μας εταιρεία αποτελεί πλέον εγγύηση στους τομείς της ασφάλειας, αξιοπιστίας και συνέπειας.

Οι μεταφορές αποτελούν και αυτές άλλη μια βασική μας δραστηριότητα και, με τα ιδιόκτητα και σύγχρονα Δημοσίας Χρήσεως φορτηγά αυτοκίνητά μας, καθώς και με το έμπειρο και πρόθυμο προσωπικό μας, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε όλες τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων για οποιαδήποτε μεταφορά οικοσκευής, αντικειμένων και αγαθών.

Η εταιρεία μας μπορεί να εξυπηρετήσει έγκυρα και έγκαιρα τις ανάγκες του ιδιώτη ή της επιχείρησης για <strong>εθνικές μεταφορές αντικειμένων αλλά και προϊόντων</strong>.

 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ:

+836

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

+1250

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

+65.000km

ΔΙΑΝΥΣΑΜΕ

+750k KG

ΑΝΥΨΩΣΑΜΕ
TOP