ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ

Βήμα - Βήμα το χρονολόγιο μιας μετακόμισης και οι υπηρεσίες που εκτελούμε.

Στον παρακάτω οδηγό μετακόμισης αναλύουμε μόνο τις υπηρεσίες που γίνονται εκ μέρους της εταιρείας μας, από την έναρξη έως και το πέρας της μετακόμισης.  Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αμπαλάρετε, συσκευάσετε, μεταφέρετε την οικοσκευή μόνοι σας, τότε θα βρείτε στην κατηγορία συμβουλές χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν.

01

Εκτιμηση Κοστους - Εποπτεια του Χωρου

Εποπτεία του διαμερίσματοςΤο κόστος μετακόμισης είναι ο σημαντικότερος παράγοντας που επηρεάζει την ποιότητα της δουλειάς. Πριν γίνει η μετακόμιση ερχόμαστε στο χώρο σας να εκτιμήσουμε ακριβώς ποιο θα είναι το κόστος. Παράλληλα εποπτεύουμε τόσο τον εξωτερικό όσο και τον εσωτερικό χώρο για να εντοπίσουμε τυχόν δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι εργάτες μας. Αν υπάρχει χώρος για μεγάλο φορτηγό, αν είναι προσβάσιμος ο όροφος από ανυψωτικό, αν υπάρχουν δύσκολα - στενά σημεία...
02

Συσκευασιες - Κουτες - Αμπαλαζ

Κούτες και χαρτοκιβώτια συσκευασίαςΑν αποφασίσατε να συσκευάσετε κάποια πράγματα μόνοι σας, τότε ζητήστε μας να σας προμηθεύσουμε με υλικά συσκευασίας και χαρτοκιβώτια για πακετάρισμα. Ανεξάρτητα από το δικό σας πακετάρισμα η εταιρεία μας θα πακετάρει όλα τα αντικείμενα της οικοσκευής σας ενώ παράλληλα ένας εξειδικευμένος εργάτης θα αμπαλάρει όλα τα έπιπλα σας. Το πακετάρισμα γίνετε σε τρία στάδια πρώτα τα μικροαντικείμενα, βιβλία κτλ και στη συνέχεια τα εύθραυστα αντικείμενα (διαφορετικός τρόπος πακεταρίσματος) όπως υαλικά, καθρέφτες, πίνακες, αντικείμενα αξίας. Τέλος πακετάρουμε όλα τα ρούχα σας σε ειδικές κούτες-ντουλάπες. Κατά το πακετάρισμα δεν παραλείπουμε να γράφουμε σε κάθε κούτα το περιεχόμενο της και από πιο δωμάτιο προέρχεται η κάθε κούτα  -κάτι που παραλείπουν άλλες εταιρείες-. Έτσι κατά την εκφόρτωση στην νέα σας οικία το κάθε αντικείμενο θα τοποθετηθεί στον χώρο που ανήκει!
03

Αποσυναρμολογηση Επιπλων

αποσυναρμολόγηση επίπλων και αμπαλάζΝτουλάπες, κρεβάτια, συρταριέρες, γραφεία και γενικά οτιδήποτε χρειαστεί το αποσυναρμολογούμε και κάθε κομμάτι το αμπαλάρουμε ξεχωριστά. Πάντα το ίδιο εξειδικευμένο άτομο αμπαλάρει - αποσυναρμολογεί και ξανά συναρμολογεί τα έπιπλα σας. Οι λόγοι προφανείς, ταχύτητα, ασφάλεια, εξοικονόμηση χώρου.
04

Αποσυνδεση ηλεκτρικων συσκευων

Αποσύνδεση φωτιστικών και ηλεκτρικών συσκευώνΔεν χρειάζεται να ζητήσετε από ηλεκτρολόγο να σας συνδέσει - αποσυνδέσει τις ηλεκτρικές συσκευές. Ψυγεία, κουζίνες, απορροφητήρες, κλιματιστικά, φωτιστικά τα αποσυνδέουμε, αφαιρούμε εύθραυστα κομμάτια τους όπως λάμπες, τα συσκευάζουμε με αεροπλάστ και στη συνέχεια τα επανασυνδέουμε στο σημείο που εσείς θα μας υποδείξετε. Δωρεάν αποσύνδεση κλιματιστικού.
05

Φυτα και κατοικιδια

Μεταφορά Κατοικίδιων και φυτώνΤόσο τα φυτά όσο και τα κατοικίδια είναι ευαίσθητα στις μεταφορές. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν λύσεις για την ασφαλή μεταφορά τους. Τα ψηλά φυτά τα τοποθετούμε σε σακούλες στις οποίες υπάρχουν τρύπες για να αναπνέουν. Αμέσως μετά την μεταφορά χρειάζονται πότισμα για να συνέλθουν από το "σοκ" της μεταφοράς. Για τα κατοικίδια σας μπορούμε να βάλουμε σε ειδικά κλουβάκια μεταφοράς.
06

Μεταφορα οικοσκευης

Μεταφορά της οικοσκευής σαςΓια λόγους εξοικονόμησης χρόνου, δεν περιμένουμε πότε θα τελειώσει το πακετάρισμα και γενικά όλες οι παραπάνω διεργασίες για να ξεκινήσουμε την φόρτωση τους. Διαθέτουμε αρκετούς εργάτες στο δυναμικό μας και αυτοματοποιούμε όλες τις εργασίες στον ίδιο χρόνο. Το ανυψωτικό μας μηχάνημα το θεωρούμε ως παρελκόμενο και είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή για να διευκολύνει την φόρτωση της οικοσκευής σας.
07

Επανατοποθέτηση οικοσκευης

Εκφόρτωση επίπλων και αντικειμένωνΞεφορτώνουμε τα αντικείμενα όχι όπου εμείς θέλουμε ή όπου μας βολεύει αλλά όπου εσείς μας υποδείξετε. Είτε πρόκειται για ηλεκτρικές συσκευές είτε για έπιπλα ακόμη είτε για βαριές γλάστρες, τοποθετούνται και επανασυνδέονται όλα στο σημείο που εσείς θέλετε. Η μεταφορά γίνετε με μεγάλη προσοχή, ειδικά όταν υπάρχουν σανίδια μέσα στο σπίτι.
08

Ξεπακεταρισμα

ΞεπακετάρσιμαΠαρουσία του δική σας ξεπακετάρονται όλες οι κούτες και τοποθετούμε τα ρούχα, τα υαλικά τους καθρέφτες και τα άλλα αντικείμενα σε σημεία που εσείς επιθυμείτε. Γιαυτό τον λόγο καλό θα ήταν να έχετε ήδη καθαρίσει το σπίτι από την προηγούμενη ημέρα και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς! Μπορούμε να κάνουμε ακόμη και copy-paste της παλιάς σας οικίας στο νέο χώρο.
09

Καθαριοτητα

Καθαριότητα του σπιτιούΗ καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά, λένε, και όχι άδικα. Μετά το ξεπακεταρισμα περισυλλέγουμε όλα τα υλικά συσκευασίας και τα σκουπίδια και τα απομακρύνουμε από το χώρο σας. Έτσι εσείς για το μόνο που θα πρέπει να ανησυχείτε είναι αν βάλατε ζάχαρη στον καφέ σας. Απλά αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς και θα γίνει η μετακόμιση με τρόπο ξεκούραστο για εσάς.
10

Ελεγχος

Έλεγχος για ζημιέςΘα δεχτούμε να μας πληρώσετε μόνο στο τέλος και αφού έχουμε βεβαιωθεί, παρουσία δική σας, ότι δεν έχει γίνει καμιά ζημιά κατά την μεταφορά. Η εμπειρία μας στο χώρο των μετακομίσεων δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο λάθους γιαυτό και κάνουμε πάντα έλεγχο της οικοσκευής σας πριν και μετά.
TOP