Μετακομίσεις Αθήνα Πάτρα

Οι μετακομίσεις που εκτελούμε από Αθήνα Πάτρα αφορούν τη μετακόμιση μικρών οικοσκευών όσο και την μεταφορά ή διανομή εμπορευμάτων για επιχειρήσεις. Στην πλειοψηφία τους όμως είναι μετακομίσεις φοιτητών που διαμένουν στην Αθήνα και σπουδάζουν στην Πάτρα. Εξαιτίας της πυκνότητας στα δρομολόγια μπορούμε να σας εγγυηθούμε την χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Οι μετακομίσεις Αθήνα Πάτρα έχουν πλέον όνομα. Η μεταφορική Βερυκοκάκης είναι σε θέση να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε μεταφορά, όποτε μας το ζητήσετε. Η διαρκής ενασχόληση μας με τις μεταφορές - μετακομίσεις καθιστά την επιχείρηση μας μια από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Αθήνα. Ανεξάρτητα από την περιοχή που μένετε στην Αθήνα ή την ημερομηνία που επιθυμείτε να μετακομίσετε, η τιμή της μετακόμισης θα είναι από τις πιο οικονομικές στην αγορά. Αυτό  συμβαίνει διότι αναλαμβάνουμε μετακομίσεις προς Πάτρα από ολόκληρη την Αττική και την Θεσσαλονίκη. Συνεπώς ότι και αν θελήσετε να μεταφέρετε, ανεξαρτήτως περιοχής, αρκεί να μας εμπιστευθείτε. Αναλυτικά τα πιο συχνά δρομολόγια μας είναι τα εξής:

 • Μετακομίσεις Βόρεια προάστια - Πάτρα
 • Μετακομίσεις Κηφισιά - Πάτρα
 • Μετακομίσεις κέντρο Αθήνας - Πάτρα
 • Μετακομίσεις Γλυφάδα - Πάτρα
 • Μετακομίσεις νότια προάστια - Πάτρα
 • Μετακομίσεις Πειραιάς - Πάτρα
 • Μετακομίσεις Χαλάνδρι - Πάτρα
 • Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη - Πάτρα

Μετακομίσεις Πάτρα Αθήνα

Όπως προαναφέραμε αναλαμβάνουμε μετακομίσεις Πάτρα Αθήνα με χαμηλές τιμές. Η διαφορά της εταιρείας μας σε σχέση με άλλες μεταφορικές εταιρείες είναι ότι η γραμμή Πάτρα Αθήνα είναι συνεχώς ανοιχτή σε εβδομαδιαία βάση και συνεπώς δεν θα πρέπει να σας προβληματίζει η εύρεση οικονομικής μεταφορικής εταιρείας. Είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε οποιοδήποτε αίτημα με αξιοπιστία, συνέπεια και χωρίς κρυφές προσαυξήσεις στην τελική τιμή.

Επιπρόσθετα προσφέρουμε ειδικά πακέτα μετακόμισης για φοιτητές που θέλουν να εγκατασταθούν στην πόλη της Πάτρας με χαμηλές τιμές. Ειδικά τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Φεβρουάριο, Ιούλιο, διοργανώνουμε αποκλειστικά για φοιτητές ειδικά δρομολόγια από Πάτρα προς Αθήνα και αντίστροφα από Αθήνα προς Πάτρα.

Μεταφέρουμε την οικοσκευή σας και από ενδιάμεσες στάσεις!

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις τιμές της μετακόμισης σας στέλνοντας ένα email ή τηλεφωνικά.
6944 417059 | 210 321 6213 | 210 689 1811.

Κόστος μετακόμισης Αθήνα Πάτρα

πόσο θα σας κοστίσει για να μετακομίσετε στην Πάτρα;

Μια απλή μεταφορά μπορεί να ξεκινήσει από 120€. Οι κυριότεροι παράγοντες που θα καθορίσουν την τιμή της μετακόμισης είναι:

 1. το ανυψωτικό μηχάνημα,
 2. ο όγκος της οικοσκευής,
 3. υπάλληλοι μεταφοράς,
 4. η ύπαρξη ασανσέρ ή όχι στα σημεία φόρτωσης και εκφόρτωσης,
 5. αμπαλάζ  από εμάς

Σε περίπτωση που επιθυμείτε χαρτοκιβώτια για να κάνετε μόνοι σας το αμπαλάζ, η μεταφορική μας εταιρεία μπορεί να σας προμηθεύσει με κάθε είδους υλικά συσκευασίας.  Με αυτόν τον τρόπο μειώνετε και το κόστος της μετακόμισης Πάτρα Αθήνα. Επίσης μη ξεχάσετε να μας ενημερώσετε εάν το σημείο εκφόρτωσης είναι προσβάσιμο σε φορτηγό.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ:

+56

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

+150

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

+12.000km

ΔΙΑΝΥΣΑΜΕ

+250k KG

ΑΝΥΨΩΣΑΜΕ
TOP